agenda / nieuws / galerij / contact / email / route / wij / prijs / mening

 

 

 

 

 

 

 

 

---------------------------------------------------------------------------------
VERANDERING CURSUS OPZET ATELIER BLANCHEFOSSE STRAKS
Afgelopen seizoen was de laatste maal dat wij cursussen aanboden die volledig verzorgd waren.
Het aantal cursussen met volledige verzorging was in 2016 al teruggebracht. Dit houdt niet in dat er niet meer cursussen mogelijk zijn, alleen zullen we voor de nieuwe cursussen uitsluitend nog zorgdragen voor de beslaping en de gebouwen. Koken zal gedaan gaan worden door koks van buiten.
Voor seizoen 2017 is Erika Verhagen bereid gevonden het culinaire deel op zich te nemen. Don trekt zich dan volledig terug uit de keuken.
Vanaf seizoen 2017 bieden we uitsluitend de faciliteiten aan. Daarbinnen is dan alles mogelijk van retraite, artist in residence, workshop, familieweekend tot vakantie.

---------------------------------------------------------------------------------
TUIN + KLUS WEEKENDS ATELIER BLANCHEFOSSE NU

Naast alle activiteiten en bouwvorderingen doen we ook dit jaar weer een beroep op vrienden van Atelier Blanchefosse voor het onderhoud aan tuin en gebouwen. Iedereen is welkom. (honden ook)
We doen het weer volgens het vertrouwde recept: dagdeel klussen, dagdeel genieten: wandelen, boekje lezen en lekker eten.
En om het geheel financieel voor ons mogelijk te houden vragen we een kleine bijdrage in de huishoudpot.
Bel of mail ons gerust als je een keer wilt komen meehelpen.
Vast staan al klusweekends op 4 tm 7 februari 2017, 1 tm 4 april, 6 tm 9 mei en 13 tm 16 mei (grote schoonmaak als voorbereiding op het cursusseizoen).

---------------------------------------------------------------------------------
ARTIST IN RESIDENCE ATELIER BLANCHEFOSSE NU

In de maanden oktober tot en met april bieden we ruimte aan artists in residence. De sfeervolle koeienstal die volledig verbouwd is als zelfstandige unit met sanitair, keuken en een werk/leefruimte van 60 m2, is dan vrij. Daarnaast is ook in het huis ruimte voor een schrijver/denker/rustzoeker.
Nu de grote zolder van het huis ook atelier geworden is staat de grote studio ( 100 m2) in het laagseizoen vaker leeg. Mail ons gerust als je interesse hebt.
Met name voor jonge ongesubsidieerde kunstenaars hebben we een heel confortabele regeling. In de ochtend 2 a 3 uur meehelpen aan het onderhoud van het huis en de tuin. De rest van de tijd werken aan het artistieke product. De kosten zijn beperkt tot een bijdrage in stookkosten van €20,- per dag in najaar en de winter. Koken doen we samen of je kunt gebruik maken van een van de keukens.
---------------------------------------------------------------------------------
VERHUUR ATELIER BLANCHEFOSSE NU

In de maanden buiten het hoogseizoen om en vanaf volgend seizoen ook in het hoogseizoen zijn de ruimtes te huur. Voor meer informatie kun je ons mailen: mail.atelierblanchefosse.eu
zie ook het onderdeeltje "prijs" op de site